Árak -foglalás

Csomag és akciós ajánlatok

Alap Teljes
Wellness

  • 1 fő/ 1 éj 15 000 Ft+IFA/fő/éj
  • 1 fő/ 2 éj 12 000 Ft+IFA/fő/éj

Teljes wellness
félpanzióval:

  • 1 fő/ 1 éj 20 700 Ft+IFA/fő/éj
  • 1 fő/ 2 éj 17 700 Ft+IFA/fő/éj
Kedvelt

Teljes wellness
reggelivel:

  • 1 fő/ 1 éj 17 200 Ft+IFA/fő/éj
  • 1 fő/ 2 éj 14 200 Ft+IFA/fő/éj

Teljes wellness teljes ellátással:

  • 1 fő/ 1 éj 24 200 Ft+IFA/fő/éj
  • 1 fő/ 2 éj 21 200 Ft+IFA/fő/éj

Teljes ház

  • A teljes komplexum illetve ház kibérlésére kérjen egyedi ajánlatott.

Minden 18 év feletti vendégnek 300 Ft / fő / éj idegenforgalmi adót (IFA) kell fizetni, amit a foglaláskor természetesen külön is feltűntetünk. Árak az általános forgalmi adót tartalmazzák.

Fizetés

Foglalás véglegesítéséhez 50% foglalót kérünk. A foglalási folyamat kiegyenlítése történhet:

A maradék 50%-ot a helyszínen tudják kifizetni készpénzzel vagy banki átutalással. A bankkártya terminál és a SZÉP kártyák elfogadás kialakítása folyamatban van.

Foglalás

Vendégházainkat, apartmanjainkat minimum 2, főszezonban pedig minimum 3 éjszakára lehet foglalni. Egy éjszakás foglalást csak teljes házra illetve szobánként foglalást csak 70% felár ellenében tudunk elfogadni.

A szálláshely elfoglalása érkezési napon: 14 órától

A szálláshely elhagyása távozási napon: 10 óra

Amennyiben korai érkezést szeretne, az előre foglaláskor kell jelezni.

2021. szeptember 1-től minden szálláshely-szolgáltató köteles okmányolvasó segítségével adatokat szolgáltatni a Magyar Turisztikai Ügynökség felé (MTÜ).

Az alábbi adatok kerülnek rögzítésre:

Egy alkalmazás segítségével be kell olvasnunk az összes aznap érkező vendég személyi igazolványát kortól függetlenül. 14 év feletti gyermek igazolványára is szükségünk van. Érkezéskor bejelentőlap kitöltése szükséges. Ez tartalmazza az összes kötelező adatot, amit szolgáltatnunk kell az MTÜ felé. Ezúton kérünk minden kedves vendéget, hogy ezeket a bejelentő lapokat töltsétek ki, ezzel nagyban megkönnyítik az érkeztetési munkafolyamatot. Az megadott személyes információkat az adatszolgáltatás után azonnali hatállyal megsemmisítjük, mi azt a továbbiakban nem tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.