Szolgáltatások

Térítésmentes

Szolgáltatásaink

Vendégházainkban elszállásolt vendégek részére

Konferencia
terem
Wellness
Élmény medence
Belső
étterem
Felső Grill terasz
Alsó Grill terasz
Parkoló
Klíma
Szórakoztató
részleg
Wi-fi
Fizetős

Szolgáltatásaink

vendégházainkban elszállásolt vendégek részére illetve egyes szolgáltatások külsős vendégek részére

Kerékpárbérlés
Jeep túra
Fakultatív
Programok
Esküvőszervezés-
Rendezvényszervezés
Konferencia
terem
Szobai
bekészítés
Kisállat
Elektromos
autótöltés
Házikedvencek

Kutya,Cica,Nyuszi

Szálláshelyünk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában, ellátás nélkül tudjuk fogadni. Kizárólag kis testű, szobatiszta állatokat fogadunk.

Ám jelenlétük a szállás teljes területén szabályokhoz kötött.

Szobafoglalásnál kérjük, jelezze, ha kis állattal érkezik és adja meg a házi kedvenc méretét is! Négylábú kedvencek felára: 5000,- Ft/éj. A szolgáltatás díja nem tartalmazza, az esetleges házi kedvenc által okozott károkat (ajtókaparás, párna/kanapé szétrágás, falra pisilés, stb). Ezt távozás előtt, a helyszínen készpénzben szükséges rendezni.

Mit hozzunk magunkkal, hogy házi kedvencünknek is felhőtlen legyen a nyaralása:

eledel,puha takaró fekhely, etető,itató tálka, cica, kutya wc, játék,ketrec

Kedvencének fekhelyet és etető-itatótálat nem biztosítunk. Kérjük, érkezéskor ellenőrizze a szobáját, amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, jelezze azt a recepció felé. Távozáskor egy kollégánkkal közösen ellenőrzik a szoba állapotát. Figyelembe vesszük a textíliák, a falak, a berendezések állapotát átadás előtt és után. Károsodás esetén a minimálisan fizetendő javítási vagy extra takarítási hozzájárulás 15.000 Ft, egyéb kár esetén a felbecsült valós érték a fizetendő. A szobában és a szállás egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.